Furesø eSport Falcon

Den besværlige Labyrint


Den besværlige Labyrint er et dilemma-spil, hvor potensielle konflikter i gamer-familier identificeres, bearbejdes og nedtrappes i løbet af 4 spille-runder. Spillet tager typisk 20-60 minutter. Spillet kan spilles af 2-6 spillere (én familie) eller i grupper af forældre og gamere, f.eks. under en event faciliteret for en skoleklasse. 


Sæt Scenen

Forestil jer, at vi bevæger os i en labyrint sammen: Hold-Voksen og Hold-Ung. Labyrinten kan ikke løses, alle veje ender blindt. Men der er steder i labyrint, hvor muren kan brydes ned. Her er væggen ikke sort, men rød – dilemmarød!  Hold-Voksen består af forældre og Hold-Ung af unge gamere. I hver runde skal man finde vej til mindst én af murene på labyrint-spillepladen - og derefter nedbryde muren ind til næste runde i labyrinten. Det gøres ved vælge et tilfældigt foruddefineret dilemmaer, som beskriver forskellige potensielle konflikter i en gamer-familie. Dilemaet drøftes, og konflikt-muren nedbrydes forhåbentligt.


Læs alle reglerne og se video-præsentationene HER.  Start spillet HER.


Om spillet  


(C) Labyrintspillet kan benyttes frit af alle med henvisning til https://labyrintspil.dk.

SPILLEPLADE

SCOREBOARD

Resultatetet af point-givningen der valgfrit indsendes efter hvert spil, tæller med i den samlede statistik på spillets Score-board.

Læs mere om computerspil og konflikter i familienspiloghverdag.dk